• 🌼 Dagactie - Bespaar met eenmalige korting op bundels 🌼
  • Niet tevreden, altijd geld terug
  • Uw Specialist in Aroma's en Aroma Diffusers
  • Tijdelijk gratis verzending op elke bestelling

Over ons


Wie zijn wij?

EmiliosGadgets doet al enkele jaren haar best om haar klanten te voorzien met de nieuwste en slimste (vooral) elektronische apparaten. Ons team van experts op het gebied van innovatie staat ervoor om u als klant het leven zo makkelijk mogelijk te maken. Wij zijn nu al meerdere jaren gespecialiseerd op het gebied van Aroma's en Aroma Diffusers. 


Onze Specialisatie

Bij onze Diffusers wordt een innovatieve technologie gebruikt genaamd Ultrasone Verspreiding. Dit is een nieuwe, zeer effectieve technologie voor het regelen van comfort. Hoge frequente trillingen onder water - en dus niet hoorbaar - transformeren het water (met Aroma) tot een micro-fijne nevel, die de kamer in wordt gedreven via een geruisloze ventilator.

 
Ultrasone luchtbevochtigers verbruiken weinig stroom; de energie nodig voor het verdampingsproces wordt aan de lucht onttrokken. Een vervangbaar ontkalkingspatroon zorgt voor een hygiënisch, zuivere waternevel, vrij van kalk- en andere mineraalresten. 

Ultrasone luchtbevochtigers zijn voorzien van een ingebouwde hygrostaat evenals een traploze outputregelaar. Bij dit proces worden alle in het water voorkomende verontreinigingen - zoals microben, schimmels - gedood, het is dus geheel veilig in gebruik.


Waarom hanteren wij zo'n lange verzendtijd?

Zoals het bij veel klanten snel opvalt, hanteren wij een levertijd van 10 tot 14 werkdagen. In ons verzendbeleid leggen wij hier de motivatie van uit. Onze producten worden aangeboden door partners van ons bedrijf.


Wat is het doel van EmiliosGadgets?

Bij ons staat te allen tijde op de eerste plaats dat wij uw leven zo gemakkelijk mogelijk maken. Dit doen wij niet alleen door kleine verbeteringen aan uw leven aan te bieden, maar ook door gadgets aan te bieden die de dagelijkse bezigheden volledig veranderen op positieve wijze. 


Waarom bieden wij een relatief klein aantal producten aan?

Dit is een zeer bewuste keuze die binnen dit bedrijf is gemaakt. Deze keuze is namelijk gemaakt om als webshop juist alleen de beste gadgets aan te bieden, zonder andere producten te verkopen waar we zelf niet 100% tevreden over zijn. Wij garanderen u een verbeterde levenservaring waarbij we een tevredenheidsgarantie aanbieden zoals onderaan op Home pagina en in ons retourbeleid is vermeld.