• 🌼 Dagactie - Bespaar met eenmalige korting op bundels 🌼
  • Niet tevreden, altijd geld terug
  • Uw Specialist in Aroma's en Aroma Diffusers
  • Tijdelijk gratis verzending op elke bestelling

Veelgestelde vragen


Inhoudsopgave:

1.Waarom heb ik maar één deel van mijn bestelling ontvangen?

2.Waar blijft mijn bestelling?

3.Hoelang duurt de verzending?

4.Zijn de Etherische oliën veilig?
-Etherische olie en baby's 
-Etherische olie tijdens zwangerschap

5.Hoe zit dat met huisdieren?

6.Hoe werken Aroma Diffusers van EmiliosGadgets.nl?

7.Hoe zit het met energievriendelijkheid?

8.Hoe gebruik ik een Aroma Diffuser?

9.Kan ik de oliën ook inwendig gebruiken?

10.Hebben de oliën ook een therapeutische werking?

11.Waar kan ik een Aroma Diffuser kopen?

12.Verdere vragen?

1.Waarom heb ik maar één deel van mijn bestelling ontvangen?

Zoals we in ons verzendbeleid aangeven worden onze producten direct vanuit de leverancier verzonden, de meeste producten komen van één vaste leverancier maar er is een mogelijkheid dat de aangeschafte producten van verschillende leveranciers komen. Dit betekent dat er een mogelijkheid is dat deze producten niet samen worden geleverd maar bijvoorbeeld één dag later. Je ontvangt van ons altijd een melding wanneer dit het geval is.
  

2.Waar blijft mijn bestelling?

Heb je al een bestelling geplaatst maar nog niks ontvangen? Geen zorgen! Je kan je bestelling heel gemakkelijk volgen door hier te klikken! 
 

3.Hoelang duurt de verzending?

Ook voor dit onderwerp verwijzen wij je naar een van onze uitgebreide informatie pagina's, klik hier voor het verzendbeleid. Onze producten worden aangeboden door partners van ons bedrijf.
 

4.Zijn de Etherische oliën veilig?

De oliën van EmiliosGadgets.nl zijn puur en alleen toe te passen voor gebruik in een Aroma Diffuser. Zorg te allen tijde dat de olie niet in direct contact komt met huid, mond en ogen. Op de huid zal het leiden tot irritaties, treedt er orale inname op ga z.s.m. naar de lokale huisarts. Zolang de oliën worden verspreidt met een aroma diffuser ontstaan er alleen positieve effecten.

-Etherische olie en baby's 
Een aroma diffuser kun je voor baby’s vanaf 3 maanden gebruiken. Als je baby slecht slaapt, doe dan 1 of 2 druppeltjes lavendelolie in een aroma diffuser. Bij verkoudheid kun je 1 of 2 druppeltjes den in de diffuser doen. 
Gebruik liever geen pepermunt, eucalyptus, fris briesje of kaneel voor baby’s of kinderen jonger dan 3 jaar. Deze olies zijn te krachtig voor de kleintjes en hebben daarom geen prettig effect voor hun. 
De fijnere opties voor de kleintjes:
Slaapt je kindje slecht, dan helpt lavendel voor een betere nachtrust. Is je kind verkouden? Doe dan een paar druppels den, zilverspar, boswandeling, naaldbos, tea trea of morning daisy in een diffuser. 
Lavendel heeft de kracht van ontspanning is daarom ook fijn voor krampjes en verlichtend voor de luchtwegen. 
Voor kaneel is onze herfstzon(seizoen)blend een prettige olie hierin is de kaneel vermengd en daarom veel minder krachtig. Ook lekker is om de kaneel te vermengen met sinaasappel of vanille dan is het veel minder sterk en super lekker voor de kleintjes. 
Ook superlekker voor kinderen. 2 druppels sinaasappel, 1 druppel kaneel, 1 druppel vanille. 
Voor op de huid:
We adviseren om te wachten tot jouw kindje 6 jaar is voordat je etherische olie op de huid aanbrengt. Mix het vooraf altijd met een eetlepel Skintox draagolie (dit geldt ook voor volwassenen).
Het lijfje van een baby en kindjes is gevoelig en soms zit er een heel bloemenveld in een klein flesje etherische olie. Wel kun je de Skintox olie puur gebruiken voor je baby’s en kindjes huid. Zo is amandelolie verzachtend en verzorgend.

Bij het aanhouden van deze richtlijnen en etherische olie met een goed verzond verstand te gebruiken kan etherische olie net als bij een volwassen mens een groot voordeel voor de gezondheid zijn.
Houd etherische olie altijd buiten bereik van baby's en kinderen en altijd netjes opgeborgen.
Voor de huid gelden dezelfde regels altijd vermengen met een etherische basis/draag olie zoals kokos olie, druivenpit olie, Amandel olie, jojoba olie etc.

-Etherische olie tijdens zwangerschap
Er zijn veel verschillende meningen over het gebruik van aromatherapie tijdens de zwangerschap. Sommige mensen zeggen dat je tijdens de zwangerschap enkele etherische olies niet mag gebruiken en andere zeggen weer dat prima is om te gebruiken vanaf de concept tot aan de bevalling. Zoals altijd ligt de waarheid in het midden en ligt de beslissing hierin bij jezelf. 

In ieder geval is een aroma diffuser de veiligste manier om
etherische oliën te gebruiken tijdens de zwangerschap. Zo kunnen etherische oliën niet via de placenta bij je kindje komen en kun je toch genieten van een heerlijke aroma diffuser.

Je 
kunt alle etherische oliën verdampen zolang je er maar niet teveel in doet. Wij adviseren voor zwangere vrouwen maximaal 5 druppels. Etherische oliën kunnen zwangerschapskwaaltjes verminderen. De etherische olie citroen of pepermunt verlicht als je misselijk bent. Als je slecht slaapt, doe dan een paar druppels lavendelolie in een aroma diffuser naast je bed. Voel je je somber? Dan vrolijken bergamot, mandarijn of sinaasappel je weer op. 

Als je zwanger bent, kun je wel wat extra energie gebruiken.
Den, rozemarijn en citroen in een diffuser geven jou een energie boost. Zie je op tegen de
bevalling? Bergamot, lavendel, mandarijn, lentebriesje en bloemenpracht ontspannen en verlichten je angsten. Hoe meer ontspannen je bent, hoe makkelijker jouw bevalling.

En 
als je bevallen bent, doe dan gedurende vier weken elke dag een paar druppels lavendelolie in je diffuser. Uit onderzoek is gebleken dat dit een postnatale depressie bij vrouwen kan voorkomen.

5.Hoe zit dat met huisdieren?

Ook bij huisdieren geldt: nooit in direct contact laten komen met de Etherische oliën. Zolang de etherische oliën via een diffuser als verneveling in de lucht komt kan het geen kwaad bij huisdieren, behalve bij vogels. Wij raden aan bij bezit van vogels als huisdieren geen etherische olie te verspreiden. Bij katten is bekend dat zij citrus en tea tree oliën niet prettig vinden terwijl sommige honden Melaleuca-, Rozemarijn-, Wintergreen- en Peppermintolie niks vinden. Zorg altijd dat huisdieren de ruimte kunnen verlaten waar de Aroma Diffuser haar werk doet. Huisdieren laten zelf snel genoeg blijken dat de olie niet prettig aanvoelt. Bij gebruik van etherische olie met een gezond verstand (dus niet grote ladingen in de diffuser of met direct contact op huid) kunnen verder net als bij de mens alleen positieve effecten op de gezondheid ontstaan.
 

6.Hoe werken Aroma Diffusers van EmiliosGadgets.nl?

Onze aroma diffusers werken ultrasoon. Ultrasoon wil zeggen dat er geen warmte aan te pas komt, door middel van geluidsgolven op frequenties hoger dan waarneembaar voor het menselijk oor wordt het water in een fijne nevel omgezet.

Verder zijn ultrasone bevochtigers draagbaar en kunnen meteen worden ingezet. Er is geen wachttijd om het water te koken, aangezien de mist wordt geproduceerd door middel van ultrasone trillingen.

7.Hoe zit het met energievriendelijkheid?

Ultrasone luchtbevochtiging is een energievriendelijke manier van bevochtiging ten opzichte van stoom bevochtigers. Ultrasone luchtbevochtigers warmen namelijk niet het water op (zie voorgaande vraag), waardoor er minder elektriciteit wordt gebruikt. Over het algemeen behoort een Aroma Diffuser tot 12 Volt Apparatuur en heeft het een vermogen van 5 wat. Ook dit geeft aan dat een Aroma Diffuser van EmiliosGadgets weinig stroom verbruikt en erg energie zuinig is.

 

8.Hoe gebruik ik een Aroma Diffuser?

Wij hebben hier een speciale handleiding video voor geproduceerd, je vindt deze video door hier te klikken. Ook vind je hier instructies over gebruik van oliën, de schoonmaak en verdere aandachtspunten.

 

9.Kan ik de oliën ook inwendig gebruiken?

Absoluut niet! De oliën die wij aanbieden zijn niet bestemd om op te drinken of op elke andere manier direct inwendig toe te dienen. Daarom mogen de oliën ook nooit in handen van kinderen komen. 

 

10.Hebben de oliën ook een therapeutische werking?

Zeker! We kunnen de effecten niet 100% garanderen omdat ze niet wetenschappelijk bewezen zijn maar de effecten die wij in de productbeschrijvingen van de oliën melden zijn uit meerdere testen en uit ervaringen van gebruikers gebleken.

   

11. Waar kan ik een Aroma Diffuser kopen?

Heb je er nog geen aangeschaft? 
Twijfel niet te lang want de vraag is hoog!
Kijk rond in onze collectie door hier te klikken!
 

12.Verdere vragen?


Stuur ons een bericht op Facebook, klik hier of stuur een mail naar info@emiliosgadgets.nl